Νέα & Εκδηλώσεις

5ΟΣ COFFEE CARE BARISTA COMPETITION GRAND FINAL 2020

Στις 13 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία ο 5ος Coffee Care Barista Competition Grand final 2020, από την εταιρεία Coffee Care. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Leonardo Cypria Maris Hotel & Spa στην Πάφο!Η Coffee Care με ηγετική θέση στο εμπόριο καφέ στον χώρο μαζικής εστίασης, καθορίζει τα πρότυπα παροχής, υποστήριξης και εξυπηρέτησης επαγγελματικών λύσεων καφέ στην κυπριακή αγορά.Είναι η μοναδική εταιρεία εμπορίας καφέ την Κύπρο, που διοργανώνει αυτό τον διαγωνισμό. Στόχος του θεσμικού διαγωνισμού, είναι να αναδεικνύει τις γνώσεις των Baristi πελατών της Coffee Care, και να δώσει την ευκαιρία στους διαγωνιζομένους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσω των Coffee specialists…
Read more...

4ΟΣ PIAZZA D’ ORO BARISTA COMPETITION GRAND FINAL 2019

Στις 21 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία ο 4ος Piazza D’ Oro Barista Competition Grand final 2019, από την εταιρεία Coffee Care. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό!Η Coffee Care με ηγετική θέση στο εμπόριο καφέ στον χώρο μαζικής εστίασης, καθορίζει τα πρότυπα παροχής, υποστήριξης και εξυπηρέτησης επαγγελματικών λύσεων καφέ στην κυπριακή αγορά.Είναι η μοναδική εταιρεία εμπορίας καφέ την Κύπρο, που διοργανώνει αυτό τον διαγωνισμό.
Read more...

3ος Piazza D’ Oro Barista Competition Grand final 2018

Στις 29 Μαρτίου διοργανώθηκε με επιτυχία ο 3ος Piazza D’ Oro Barista Competition Grand final 2018, από την εταιρεία Coffee Care. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grecian Park στον Πρωταρά.Η Coffee Care με ηγετική θέση στο εμπόριο καφέ στον χώρο μαζικής εστίασης, καθορίζει τα πρότυπα παροχής, υποστήριξης και εξυπηρέτησης επαγγελματικών λύσεων καφέ στην κυπριακή αγορά.Είναι η μοναδική εταιρεία εμπορίας καφέ την Κύπρο, που διοργανώνει αυτό τον διαγωνισμό.Στόχος του θεσμικού διαγωνισμού, είναι να αναδεικνύει τις γνώσεις των Baristi πελατών της Coffee Care, και να δώσει την ευκαιρία στους διαγωνιζομένους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσω των Coffee specialists της εταιρείας, καθώς…
Read more...

SCA Member

Η COFFEE CARE έγινε μέλος του Specialty Coffee Association (www.sca.coffee) ο οποίος είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί χιλιάδες επαγγελματίες καφέ, από παραγωγούς έως και baristas σε όλο τον κόσμο! Είμαστε υπερήφανοι για την ικανοποίηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας παρέχοντας τους τις πιο αποτελεσματικές λύσεις όσων αφορά και την ποιότητα αλλά και το κέρδος!!
Read more...

Διαγωνισμος Barista

H Coffee Care Ltd, εταιρεία εμπορίας καφέ με ηγετική θέση στον χώρο της μαζικής εστίασης, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Piazza D’Oro Barista Competition Grand Final, στις 22 Μαρτίου στο Sensatori Resort Aphrodite Hills by Atlantica.Στόχος του διαγωνισμού που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, ήταν να αναδείξει τις γνώσεις των Baristi πελατών της Coffee Care και να προωθήσει μερικά από τα μυστικά τους, καθώς επίσης την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τον καφέ εσπρέσο στην αγορά. Τον διαγωνισμό παρακολούθησαν 180 άτομα.
Read more...